Werkzaam in de oceaan

Taxatierapport Langstraat Taxateurs

Langstraat Taxateurs verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Waalwijk en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Waalwijk en omgeving


Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Deze taxaties worden eveneens geaccepteerd voor de hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Langstraat Taxateurs levert al een gevalideerd rapport vanaf € € 594,50 (incl. btw).
NB. Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidstermijn voor een taxatierapport. Dit kan uiteenlopen van drie tot zes maanden. Vraag uw hypotheekverstrekker op voorhand wat de geldigheidstermijn is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Taxatierapport nodig? Schakel ons vandaag nog in!

Langstraat Taxateurs is aangesloten bij NWWI, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en is erkend lid van vastgoedpro.